Afspraak

Voor elke eerste afspraak vraag ik u om het inschrijfformulier, de gezondheidsvragenlijst en het formulier voor de overdracht van gegevens ingevuld mee te nemen:

Bij een eerste mondhygiëne-afspraak maak ik 1 uur voor u vrij. Tijdens de intake neem ik uw medische gegevens door en uw specifieke wensen en/of klachten. Uw mond- en gebitssituatie wordt vastgelegd en uw  mondhygiëne wordt beoordeeld. Deze screening bepaalt de mogelijke behandelingen. Ik bespreek met u wat ik voor u kan betekenen en wat u zelf kunt doen om een gezonde mond te krijgen. Van het behandelplan wordt een begroting gemaakt die u meekrijgt.
Indien de tijd het toelaat kan er gestart worden met de behandeling.

Bij een eerste natuurgeneeskundig consult wordt 1,5 uur gepland. Uw gezondheidsvragenlijst en uw mond- en gebits-situatie zijn het uitgangspunt voor deze intake. Uw klachten en wensen kunnen de verdere behandelingen meebepalen. Er vindt onderzoek plaats naar mogelijke relaties tussen fysieke klachten en het gebit.
De uitkomst bepaalt het behandelplan.

Afspraak verzetten
Natuurlijk wordt een afspraak afgezegd als deze niet door kan gaan; dat mag u van mij verwachten net zoals ik dat van u verwacht. Wilt u minimaal 24 uur van te voren aangeven als u niet op de voor u vrijgemaakte tijd aanwezig kunt zijn? Daarvoor kunt u gebruik maken van de mail of telefoon en volgt er geen rekening. Bij niet verschijnen zonder afzeggen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.